Black Beauty-ful Breakfast

Ten voordele van Vrienden van Wolf

Securex Vitality verkoopt gezonde ontbijtjes aan de collega's. Het onbijt bevat een kom yoghurt met chocoladegranola en fruit, alsook een stuk chocolade-bananencake.

Waarom dit goed doel?

Collega van mij heeft deze vzw opgericht

Vrienden van Wolf

De VZW heeft als doel de levenskwaliteit te verbeteren van personen met een fysieke, mentale, motorische, psychische of sociaal-economische beperking.
We helpen de scholen buitengewoon onderwijs MPIGO De Oase (Gent) en Rozemarijn (Drongen) hippotherapie te organiseren voor kinderen met een mentale beperking. Ook ondersteunen we Puissance hippotherapie in Gavere bvb door de aankoop van een rolstoelmenwagen en sponsoring van hippo zomerkampjes. Tijdens die hippotherapie kunnen de kinderen contact te maken met de paarden, ze verzorgen, leiden en oefeningen doen. Hippotherapie wordt algemeen beschouwd als één van de meest doeltreffende manieren om door de grenzen te breken van kinderen die anders zijn. Meer nog: tijdens de therapie maken de belemmeringen en de afhankelijkheden van de kinderen plaats voor een gevoel van intense vrijheid.

De vzw wil, naast de financiële ondersteuning van deze sessies hippotherapie, een ruimere doelgroep bewust maken van de meerwaarde ervan.

Bekijk dit goed doel