BJOVA'S Spaghetti-avond

Ten voordele van Het Blauwe kruis van de Kust

In onze kantine van Camping Cosmos 2 in de Loviestraat 14, Middelkerke, gaan wij op zaterdag 30 november vanaf 17h30 een spaghetti festijn à volonté organiseren met animatie waarvan we de helft van de opbrengst zullen schenken aan Het Blauwe Kruis van de kust. Ter plaatse zullen we een donatiebox plaatsen waar de mensen vrijwillig en anoniem een donatie kunnen doen die dan volledig aan het Blauwe kruis zal geschonken worden. We zullen ook zorgen dat er kleine gadgets gekocht kunnen worden waarvan dan ook de volledige opbrengst word geschonken.

Waarom dit goed doel?

wij baten de kantine uit op Camping Cosmos 2 en hebben hier onze trouwe Boyka die graag gezien word door alle klanten die hier een drankje of hapje komen benutten. Daar wijzelf, onze familie en klanten trouwe dierenliefhebbers zijn vonden wij het nodig om ons steentje te kunnen bijdragen bij de hulp om achtergelaten of gevonden katten en honden te verzorgen en helpen een nieuwe thuis te vinden.

Het Blauwe kruis van de Kust

Het Blauwe Kruis van de Kust is een asiel dat uniek is in zijn soort waar de dieren steeds op de eerste plaats komen. Geen enkel dier wordt gedood omdat het te lang in het asiel verblijft of omwille van zijn ras maar enkel als het dier er fysiek of mentaal dreigt onderuit te gaan.
Alle asieldieren staan voortdurend onder stress en daarom gaan vaste wandelaars dagelijks met de honden wandelen en bestaat er een voorleesproject voor de katten. Alle vrijwilligers krijgen eerst een opleiding. Alle verzorgsters zijn bachelors in de dierenzorg.
Een professionele gedragsdeskundige screent de dieren en elke mogelijke adoptant wordt grondig bevraagd teneinde een gepaste thuis te vinden voor elk dier. Adoptanten worden begeleid voor, tijdens en na de adoptie.
Er worden lezingen en cursussen georganiseerd over gedrag van honden en katten en bijscholingen voor het personeel en voor de vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel