Binnenstebuiten

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We willen graag met onze koekjes-en wafeltjesverkoop geld inzamelen om kanker te kunnen genezen. We gaan daarom deur aan deur verkoop doen en op school verkopen. Mensen die geen koekjes of wafeltjes willen kopen kunnen ook een vrije bijdrage doen in onze vrije bijdragepot. Wij willen graag dat kanker genezen kan worden want het komt veel te vaak voor bij mensen en kinderen.

Waarom dit goed doel?

Vele families worden getroffen door kanker, daarom hopen wij met onze actie ons steentje bij te dragen en kanker de wereld uit te krijgen!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel