Bingo For Life

Ten voordele van NAH LIGA vzw

Op 1 december organiseren we een bingo om 14u en om 18u in Café De Vrede in Zeebrugge. Er zijn 3 rondes waar het telkens 5 euro is voor een lotje. Aansluiten verkopen we ook pannenkoeken per pakje of om tijdens de bingo op te eten. Er is ook een reuzetombola waar het 1 euro kost per lotje.

Waarom dit goed doel?

Wij hebben voor dit goed doel gekozen omdat onze papa gestorven is aan een hersenbloeding. Er kon jammer genoeg niets meer voor hem gedaan worden. We willen op die manier mensen waar hulp wel nog geboden kan worden, helpen om te revalideren.

NAH LIGA vzw

De NAH Liga streeft ernaar om de kwaliteit van leven van mensen met NAH en hun omgeving te verbeteren. NAH. Niet-aangeboren hersenletsel. Dat loop je op na een (verkeers)ongeval, een beroerte, een hersentumor, een ziekte, een operatie of nog andere oorzaken. Het hersenletsel brengt beperkingen mee die invloed hebben op het dagelijks leven, op werk, op relaties. Deze kunnen licht zijn of zo ernstig dat zelfstandig functioneren of werken onmogelijk worden. NAH betekent een breuk in de levenslijn. Het leven verandert plots zowel voor de getroffene als voor zijn familie. Om dit te realiseren werken professionelen en betrokkenen samen in de NAH Liga. Meer info op www.nahliga.be

Bekijk dit goed doel