Bingo for boobies

Ten voordele van THINK PINK

Een gezellige namiddag 'in pink'. Met een Pink cava of een Pink Velvet Latte, een 'boobie-macaron' of stukje taart, een spelletje BINGO spelen en kans maken op een leuke (roze) prijs... Er zijn slechtere manieren om je zondagmiddag door te brengen.

Als je daarmee dan ook nog eens een goed doel steunt, dan is er toch zeker geen twijfel meer?

De Ziemelappenladies uit Grembergen zorgen voor een heerlijk dessertenbuffet, lokale handelaars dragen hun steentje bij door het sponsoren van prijzen voor de BINGO-winnaars. Een fijne samenwerking!

Waarom dit goed doel?

Iedereen kent wel iemand die vecht, of gevochten heeft tegen kanker. In onze vriendengroep was het borstkanker die één van onze vriendinnen trof. Zij vocht en overwon, met alle moeilijkheden die daarbij horen.
Voor haar en zovele andere vrouwen (en mannen) die nog aan het strijden zijn, willen wij Think Pink een extra steuntje geven met onze actie.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel