Bingo @ Twenty seven Roeselare

Ten voordele van STOP DARMKANKER

Op zondag 13 oktober organiseren we een bingonamiddag ten voordele van HET DARMKANKERFONDS. Er zijn tal van mooie prijzen te winnen. 1 bingokaart kost 10 euro. De opbrengst van alle kaarten gaat naar het fonds.

Waarom dit goed doel?

Sedert 19 december 2018 heb ik een bistro - tearoom in Roeselare. Daarvoor heb ik nog eerst 1 jaar een pop up zaak gehad. Al van in het begin steunen Christa & Dirk 2 vaste klanten me. Dirk had in het verleden al darmkanker gehad en is helaas hervallen. Nu ligt Dirk op dit moment op de Palliatieve dienst. Hij heeft overal uitzaaiingen en is spijtig genoeg niet meer te genezen. Doordat ze mij altijd zo steunen in mijn zaak is dit mijn manier om eens iets terug te doen.

STOP DARMKANKER

Informatie en voorlichting zijn cruciaal in de strijd tegen darmkanker. De vzw Stop Darmkanker tracht door acties, campagnes, lezingen, etc., het brede publiek in te lichten over een ziekte waarmee 1 op 20 Vlamingen geconfronteerd wordt. Deze ziekte kan vroegtijdig worden opgespoord door een eenvoudige test van de stoelgang.
Meer acties en meer informatie moeten leiden tot :
- minder sterfte door darmkanker
- minder leed door darmkanker
- minder kosten door darmkanker

Bekijk dit goed doel