Billie, dé Warmste Wafel bij Chez Albert

Ten voordele van Boven De Wolken

De Billie Wafel, dé Warmste Wafel de ganse maand december in onze Chez Albert winkels in Antwerpen Centraal, Brugge (Breidelstraat en Steenstraat) alsook in het Station van Oostende.

Dit ter ere van onze dochter en ter ondersteuning van Boven de Wolken en hun vrijwilligers.

Alle opbrengst van Billie is integraal voor hen!

Waarom dit goed doel?

3 januari wordt onze dochter Billie-Louise 8 jaar, ons sterrenkindje.

Het zusje van Jules en Lilou.
Lilou haar naam komt van Billie-Louise.

Dit jaar willen de mama, mijn ex partner ondertussen, van onze kinderen en ikzelf een leuke actie doen ter ere van haar 8ste verjaardag.

Tweedelig, enerzijds door een Warmste Wafel met de naam Billie-Louise te verkopen in mijn wafelshops (Chez Albert & Go.fre). En anderzijds door onze kindjes erbij te betrekken en de scouts waar zij lid van zijn.

Boven De Wolken

Ook als sterrenouder ben je heel fier en wil je alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Foto’s van jullie baby, van jullie nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van je kind. Foto’s die je met veel trots aan iedereen kan laten zien.

De professionele fotografen van Boven De Wolken helpen jullie graag aan een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. We doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor jullie en jullie baby.

Bekijk dit goed doel