BIJZONDER Markante en Pittige -actie

Ten voordele van Trias

Ook dit jaar zetten we een markante Music For Life-actie op poten om de projecten van Trias voor en met ondernemende vrouwen in de armste zuidelijke landen te ondersteunen. Zo willen we hun dromen kansen geven.

Ditmaal hebben we gekozen voor een leuke houten balpen met de toepasselijke quote ‘Jij bent bijzonder Markant’ óf ‘Jij bent bijzonder Pittig’ (we hebben immers Markant- en Best Pittig- afdelingen). Ecologisch verantwoord, vlot schrijvend én voorzien van een bijzonder markante en pittige quote … een uniek hebbeding dat vast in de smaak zal vallen bij onze leden en sympathisanten!

Onze lokale Markant- en Best Pittig-afdelingen kunnen de balpennen tijdens een speciaal opgezette actie of op de gewone afdelingsactiviteiten doorverkopen óf zelf aankopen om cadeau te geven aan leden en sympathisanten.

Een BIJZONDER Markante en Pittige actie die hopelijk een mooie opbrengst voor Trias oplevert. #dromenkrijgenkansen

Waarom dit goed doel?

Samen met Trias wil Markant vzw, netwerk van en voor ondernemende vrouwen, onderneemsters in het Zuiden een duwtje in de rug geven.

Trias

Wereldwijd krijgen te weinig mensen de kans om hun droom waar te maken. Een gebrek aan vorming, geen toegang tot krediet of een nalatige regering maakt het hen moeilijk.
Trias ruimt de obstakels van ondernemende mensen uit de weg. We verenigen hen in sterke boeren-en ondernemersverenigingen. Die organisaties verhogen de levensstandaard van hun leden en bouwen aan een maatschappij in evenwicht.
Trias verbindt, versterkt en verandert. We brengen ondernemende mensen samen, overal ter wereld. Zodat ze samen dromen kunnen waarmaken.

Bekijk dit goed doel