Bijtjes For Life ~ Villa Max

Ten voordele van Villa Max vzw

We verkopen lekkere honingkoekjes en speculoosjes.

Per pakje koekjes krijg je een nummertje. Op het einde van de actie wordt er onder de kopers nog een gehaakt bijtje verloot.
Gezien het succes van onze actie heeft Béa de bij nog 5 vriendinnetjes gekregen die mee verloot zullen worden.

Waarom dit goed doel?

Annabelle en Evi organiseren de actie #bijtjesforlife.
Evi heeft een zoontje met een beperking.
De rode draad door de keuze van onze 3 goede doelen zijn 3 goede doelen die zich richten op kindjes met een beperking.
Villa Max organiseert vakanties voor gezinnen met kinderen met een levensbedreigende ziekte. Dankzij deze organisatie hebben ze deze vakantie een zorgeloze week kunnen doorbrengen. Deels samen met andere gezinnen.
Door onze actie willen wij ons steentje bijdragen voor deze vzw.

Senne (11j, zoon van Annabelle) heeft afgelopen jaar voor imker gestudeerd. Samen met zijn tantes zorgt hij voor de bijtjes. Het was voor ons bijgevolg vanzelfsprekend om dit jaar honingkoekjes te bakken.

Villa Max vzw

We kunnen geen kinderen genezen maar wel een belangrijke bijdrage leveren aan de omstandigheden voor het hele gezin. Het hele gezin beleeft een week vakantie waarin alles mogelijk is. Bij Villa Max moet het om plezier en ontspanning draaien voor het hele gezin,een hele week doen wat je leuk vindt, ontdekken waar je goed in bent, met het hele gezin ontspannen en nieuwe vrienden maken...
Alle vakanties, 6 gezinnen op vakantie naar Brasschaat volledig op kosten van de VZW waar ze alle zorgen even vergeten en weg van alle dokters en ziekenhuissfeer....daar gaan we voor

Bekijk dit goed doel

Video's