Bijtjes For Life ~ Villa Clementina

Ten voordele van VILLA CLEMENTINA

We verkopen lekkere honingkoekjes en speculoosjes.

Per pakje koekjes krijg je een nummertje. Op het einde van de actie wordt er onder de kopers nog een gehaakt bijtje verloot.
Gezien het succes van onze actie heeft Béa de bij nog 5 vriendinnetjes gekregen die mee verloot zullen worden.

Waarom dit goed doel?

Annabelle en Evi organiseren de actie #bijtjesforlife. Evi heeft een zoontje met een beperking. De rode draad door de keuze van onze 3 goede doelen zijn 3 goede doelen die zich richten op kindjes met een beperking. Villa Clementina is een inclusie kinderopvang. Toen Lenn (de zoon van Evi) klein was had hij de mogelijk om naar deze opvang te mogen gaan. Door onze actie willen wij ons steentje bijdragen voor deze vzw.

Senne (11j, zoon van Annabelle) heeft afgelopen jaar voor imker gestudeerd. Samen met zijn tantes zorgt hij voor de bijtjes. Het was voor ons bijgevolg vanzelfsprekend om dit jaar honingkoekjes te bakken.

VILLA CLEMENTINA

Villa Clementina is een veilig nest waar dagelijks 25 kindjes van 0 tot 6 jaar, waarvan 8 met ernstige zorgnoden, begeleid worden door een multidisciplinair team van 10 medewerkers, 30 vrijwilligers en een aantal jongeren met een beperking. De magie ligt vooral in deze mix van mensen die al hun krachten bundelen om dit gemeenschappelijk doel dagelijks te realiseren.
Op ons groen domein hebben we een snoezeltuin en paarden om samen met de kinderen (en volwassenen) de wonderen van de natuur te ontdekken.
WANT HET KAN!

* vrijheid * positief realisme * dapperheid * liefde*

Bekijk dit goed doel