Bijdrage via onze grote club-en ledenbevraging nav 2e ledenrecord op rij!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

We hebben opnieuw een ledenrecord, voor het 2e jaar op rij: 154.022 leden. Dit is te danken onze leden en de tennis- en padelclubs. Omdat we zo willen blijven verder evolueren in 2020, hebben we een grote bevraging gedaan naar leden en clubs. We schonken een bijdrage per ingevulde bevraging aan 4 goede doelen!

Waarom dit goed doel?

Onze collega, Sonja, mama van alle padel- en tennisclubs kreeg begin 2019 te horen dat zij de strijd moest leveren tegen borstkanker. Intussen heeft ze chemokuren en een zware operatie achter de rug, maar is ze aan de beterhand. Dus samen voor Sonja en de vele andere kankerpatiënten kozen we dit goede doel!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel