Bierverkoop Cronos Kerstmarkt

Ten voordele van De Kraamvogel Geboortecentrum en Expertisecentrum voor Kraamzorg

Elk jaar organiseert CronosNV, de grootste IT-doos van het land die niemand kent, een interne kerstmarkt in het kader van de Warmste Week. Ook dit jaar is Tall Poppy weer van de partij en verkopen we bierpakketten ten voordele van de Kraamvogel - Orgine. Veilig bevallen is voor ons, gezapige salonwesterling, een evidentie, maar zelfs in ons eigen land staan nog steeds moeders al na een paar uur na de bevalling op straat, ongesteund en ongekend. Origine tracht die moeders en hun baby's de weg te helpen vinden naar een goede perinatale zorg. Want iedereen verdient een goede start.

Waarom dit goed doel?

Omdat veilig bevallen een basisrecht is.

De Kraamvogel Geboortecentrum en Expertisecentrum voor Kraamzorg

Wij willen moeders helpen die tijdens hun zwangerschap of na de geboorte niet goed in hun vel zitten, met ons aanbod Zorgen en Twijfels en zo de toegang naar de hulpverlening vergemakkelijken.
Dit aanbod willen we ook mogelijk maken voor moeders die het financieel moeilijk hebben of voor moeders zonder papieren waar toegang tot geboortezorg geen evidentie is.
Voor deze laatste groep moeders is er ook ons aanbod Origine. Hiermee zorgen en betalen we voor nazorg thuis door een vroedvrouw. Deze vrouwen worden immers een paar uur na de geboorte naar huis gestuurd met hun baby. Ook zij verdienen een goede start.

Bekijk dit goed doel