Biermanden op maat

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Aan de hand van de smaken en geliefde bieren van de mensen, ga ik op zoek naar een biermand die wel in de smaak valt. Bij veel biermanden zitten alle soorten bieren en valt niet alles even goed in de smaak. Daarnaast zijn de meeste bieren reeds gekend of geen verrassing. Mijn poging is om de mensen een nieuw bier te leren kennen en een mand te krijgen met enkel bieren naar hun smaak.

Waarom dit goed doel?

Jaarlijks doe ik een biermandenactie, waarbij ik persoonlijke biermandjes maak op smaak van de koper. Dit jaar zag ik dat er een bier bestond gemaakt tvv het goede doel. Hierbij besloot ik om het bier in mijn pakketjes op te nemen en daarnaast de opbrengst ook aan hen te schenken.
De VZW sprak mij daarnaast ook aan, omwille van het doelpubliek. Kinderen zijn vaak het slachtoffer van omstandigheden waar zij geen enkele inspraak in hadden. Mijn grootste wens is dat ieder kind zou kunnen opgroeien met de kansen, liefde en mogelijkheden die het verdient.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel