Bierfestival

Ten voordele van STICHTING TEGEN KANKER

Ben je een bierliefhebber en proef je graag nieuwe biertjes? Dan is dit het ideale moment om voor jou onbekende bieren te ontdekken! Dit is voor collega's en familie en vrienden.
Eén van onze collega's (organisator van bierproeverijen en lid van bierclub) zorgde voor de selectie van de biertjes en geeft de avond zelf een kleine introductie.

Waarom dit goed doel?

Collega's worden getroffen door kanker. En omdat iedereen in zijn omgeving geconfronteerd wordt met familie of vrienden die lijden aan deze ziekte.

STICHTING TEGEN KANKER

Dankzij wetenschappelijk kankeronderzoek zien we de behandelingen vooruitgaan, kunnen patiënten en hun familie rekenen op een steeds betere begeleiding, en zijn opsporing en preventie tegelijk hoopgevend en uitdagend. Stichting tegen Kanker speelt in elk van die drie domeinen een belangrijke rol en dat volkomen onafhankelijk en transparant. Onze expertise geniet dan ook nationaal en internationaal erkenning. Kanker terugdringen? Daar werkt het hele team van Stichting tegen Kanker keihard aan op een professionele, enthousiaste en integere manier.
Stichting tegen Kanker, van hoop naar overwinning!

Bekijk dit goed doel