Bier & Food

Ten voordele van Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis

Bier & Food, 5 bieren met bijpassende gerechtjes. U voorgedragen door Zytholoog Kristel. Wat is bier, hoe proeven, hoe combineren. Dit aan de hand van PowerPoint en videomateriaal. Met medewerking van 5 brouwerijen, en aanwezigheid van frontman van Channel Zero Franky De Smet-Van Damme die zijn verhaal brengt over muziek en bier Turbeau Noir 👌.
Dit gaat door op dinsdag 22 oktober om 19 uur in woonzorgcentrum Emmaus te Poperinge.
U kan zich nu reeds inschrijven max 80 personen.

Waarom dit goed doel?

Ik kies deze omdat ik er 20 jaar in de zorg gewerkt heb en dan mijn passie als zytholoog wou volgen maar dit was moeilijk met mijn job.
Ik kreeg als eerste de kans in huis te veranderen naar halftime job als administratief bediende om zo mijn passie zytholoog zijn verder uit te werken.
Ik blijf een groot hart hebben voor de ouderenzorg en werk daar zeer graag! Een woonzorgcentrum met een hart voor bewoners maar ook werknemers ❤

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis

Onze-Lieve-Vrouw Gasthuis vzw overkoepelt 2 woonzorgcentra, een dagverzorgingscentrum, kortverblijf, nachtopvang, assistentiewoningen en een dienst thuisverpleging. Onze medewerkers realiseren een kwalitatieve, warme zorg. De bewoners krijgen zo veel mogelijk de regie in eigen handen. We zetten in op een ruim aanbod aan activiteiten, individueel en in groep, om de bewoners een zinvolle dagbesteding te bieden. Je leven stopt immers niet op het moment dat je in een woonzorgcentrum gaat wonen.
Om nog meer “leven” te kunnen toevoegen aan de dagen van onze bewoners, zou het fijn zijn om wat extra middelen hiervoor ter beschikking te krijgen. Zo staat b.v. een Beleef-TV op ons verlanglijstje. Deze digitale tafel prikkelt de bewoners om te ontdekken, brengt hen samen en stimuleert de interactie, ook bij mensen die nog moeilijk contact leggen.
www.gasthuis.be - facebook onze-lieve-vrouw gasthuis vzw - instagram olvgasthuis

Bekijk dit goed doel

Video's