Biathlon for life

Ten voordele van Tanderuis

Met €5 in onze #stubru spaarpot te steken mag je een poging ondernemen en steun je niet alleen Tanderuis (thuisbegeleiding voor autisme), maar maak je bovendien ook kans op een mooie prijs!

Op loting (dus hoe vaker je deelneemt, des te meer kans je maakt) zal iemand een sportmassage winnen. Masseur van dienst: onze bonkige coach en tevens sportverzorger!

Daarnaast voorzien we een speciale verrassing voor de snelste deelnemer. Let wel op: een voettocht naar Scherpenheuvel is ook een speciale verrassing! 😂🙈

Wie (nog) niet bij ons traint, geen zorgen! Voor jullie stellen we zaterdagnamiddag onze deuren open om jullie poging te wagen!

Meer nieuws en inschrijvingsmogelijkheden volgen nog!

Alvast onze grote dank voor jullie massale deelname en steun!

Team Béatse Personal Training

Waarom dit goed doel?

Zoontje van zus heeft autisme en krijgt begeleiding via Tanderuis.

Tanderuis

Tanderuis vzw biedt in eerste instantie mobiele en ambulante begeleiding voor personen met autisme (tot 65 jaar) in regio Oost-Vlaanderen. Naast onze kerntaak zetten we ook sterk in op overbruggingshulp en dit in verschillende vormen: bezoekouderwerking, grootouderwerking, brussenwerking, bASSil, vrijetijdswerking, cursussen, kampen. Expertise rond autisme delen we ook graag via outreach of onze ASStheek, informatie- en onthaalcentrum autisme.

Bekijk dit goed doel