BeZo eindejaarsactie

Ten voordele van EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

wij, als BeZo trachten Beveren-Leie (bij Waregem) en zijn handelaars te laten groeien in hun eigen gemeente! dit doen we door acties op poten te zetten zoals Beveren-kermis te steunen, kerstmarkt te organiseren, eindejaarsactie uit te werken bij de zelfstandige ondernemingen. bij de eindejaarsactie kunnen alle handelaars lotjes kopen bij ons, hiervoor zijn tal van mooie prijzen te winnen (electrische fiets, grasmaairobot, etentje bij Castor,...). Handelaars kunnen dan zelf bepalen op welk bedrag een lotje wordt gegeven aan hun klanten, na nieuwjaar worden dan de prijzen uitgereikt. wij van bezo organiseren tal van acties zodat we vele en mooie prijzen kunnen aankopen (deze aankopen worden ook hier in Beveren-Leie gedaan). BeZo schenkt 0,04€ per verkocht lotje aan de warmste week. Vorig jaar werden er iets meer dan 20.000 lotjes verkocht (en dit was de 1ste keer dat we een eindejaarsactie organiseerden), en nu hopen we op een verkoop van minimum 30.000 lotjes!!!

Waarom dit goed doel?

Dementie is een ziekte waar nog te weinig aandacht aan geschonken wordt en daar zijn er veel noden die met deze schenkingen deels kunnen verwezenlijkt worden!!!
Omdat wij van BeZo( Beverse Zelfstandige Ondernemers) overtuigd zijn dat dit project ons zo hard aanspreekt, en zo kunnen we ook dementie wat meer in de aandacht brengen;
Wij zouden dan ook graag dat het bedrag naar Sophia te Kortrijk gaat, die onderdeel is van Expertisecentrum Dementie Vlaanderen!

EXPERTISECENTRUM DEMENTIE VLAANDEREN

Vlaanderen telt momenteel 132 000 mensen met dementie. In 2060 zijn dat er meer dan 250 000. Het Vlaamse expertisecentrum dementie ondersteunt zowel direct als indirect iedereen die met dementie te maken krijgt. We ondersteunen professionele zorgverleners zodat de zorg en ondersteuning erop vooruit gaat en mensen langer thuis kunnen wonen. We leiden coaches op die mantelzorgers kunnen bijstaan bij het verwerkingsproces. We hebben aandacht voor jongdementie en zorgen ervoor dat er meer begrip en goede begeleiding kan komen voor wie ermee geconfronteerd wordt. Een warm Vlaanderen is ook een dementievriendelijk Vlaanderen! We vinden graag in jou onze bondgenoot!

Bekijk dit goed doel

Video's