Bewegen, omdat elke seconde telt!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Ik (Bruno De Vos) ben ingeschreven voor de Warmathon van Gent op vrijdag 20 december, en ik hou wel van een sportieve uitdaging. De uitdaging ligt erin om de volledige duur van de Warmathon te Gent in beweging te zijn. Dit in een mix van lopen en wandelen.

Per minuut dat ik in beweging ben, wil ik mij laten sponseren. Van 12 tot 20u, dat zijn een 480 minuten en het doel is om minimum een 480 EUR bijeen te halen, goed voor 1 EUR/minuut.

Hierbij heb ik niet echt een "actie" ter plaatse om geld in te zamelen maar gebruik ik hiervoor mijn sociale media als promotool!

Vrijblijvende stortingen, waarvan elke cent voor de volle 100% naar Music for Life gaat, tvv. Kom op tegen Kanker, kunnen steeds op deze rekening: BE13 7460 2041 7639

Oh ja, supporteren, zelf meelopen of wandelen mag ook. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Altijd welkom op 20 december tijdens de Warmathon in de Blaarmeersen van Gent.

Vorige jaar deed ik hetzelfde en heb ik een 610,80 EUR kunnen schenken!

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor Kom op Tegen Kanker omdat ik persoonlijk al (te)veel mensen heb zien vechten tegen deze ziekte. Jammer genoeg heeft niet iedereen dit gevecht ook gewonnen.
Elke cent is welkom in de strijd tegen deze "moderne" ziekte en voor de verzorging van allen die er onder lijden!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel