BEWEEG MEE voor Move To Improve

Ten voordele van MOVE TO IMPROVE

Om ons steentje bij te dragen voor dit goede doel zoeken we enthousiastelingen om samen met ons sportief te zijn in de Kalmthoutse Heide. Wil jij of je club/jeugdbeweging/famillie/vrienden... deelnemen, schrijf jullie dan zeker in!

Je kan kiezen uit:
Wandelen (5km)
Lopen (7,5km)
Fietsen (10km)

Aanmelden tussen 10u en 10u30

Deelnameprijs: 5 euro PP


Inschrijven via link
https://beweegmeevoormti.wufoo.com/forms/z1t7vivk0pmvnd8/

Waarom dit goed doel?

Vanuit een schoolopdracht hebben we dit evenement op poten gezet. We willen ons graag sportief inzetten om dit goede doel te steunen. We doen dit door datgene te doen wat voor hen soms zo moeilijk is. Ons steentje bijdragen doen we niet enkel op een passieve, maar ook op een actieve manier.

MOVE TO IMPROVE

Move To Improve is een ondersteuningsfonds voor kinderen met neuromotorische problemen. 2 à 3 kinderen op 1000 worden geboren met een motorisch probleem, voornamelijk ten gevolge van een hersenverlamming. Hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van gang- en bewegingsafwijkingen bij kinderen. Veel van deze kinderen hebben uitgebreide onderzoeken, specifieke behandelingen en hulpmiddelen nodig. Deze zijn vaak duur en niet altijd gefinancierd door de ziekenfondsen. Vanuit deze nood werd Move To Improve in het leven geroepen. Het doel van deze organisatie is het optimaliseren van de zorgen voor deze kinderen en het bewerkstelligen van duurzame behandelingen door onderzoek. Dit gebeurt in het UZ Pellenberg. Tom Boonen is onze peter.

Bekijk dit goed doel