Betsy's manillenkaarting ten voordele van VillaVip Bredene

Ten voordele van VillaVip Bredene

Zaterdag 7 december vanaf 17 u houden we in de cafetaria van het Sportscentrum in Bredene een manillenkaarting ten voordele van Villa Vip Bredene. Inleg 2.5 euro, Betysbiertjes als prijzen.

Waarom dit goed doel?

Villavip Bredene bevindt zich om onze hoek. We bezoeken het regelmatig en vinden het een prachtig concept met twee gemotiveerde zorgouders. Ook met de bewoners hebben we een goede band.

VillaVip Bredene

VillaVip Bredene is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking samenwonen met een zorgkoppel. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. We kiezen steevast voor kleinschaligheid in onze projecten. Hierdoor verloopt de communicatie en ondersteuning er een stuk eenvoudiger. Hier wordt dagelijks vers gekookt in de open keuken of samen gezellig een film gekeken in de grote woonkamer. Elke bewoner heeft een ruime kamer met een zithoek om zich even terug te trekken en de woning heeft een tuin met plaats voor een moestuin of enkele dieren.

Bekijk dit goed doel