Betonnen aaidieren

Ten voordele van Stal Deyaert VZW

Gedurende de ganse loop van De Warmste Week worden er ambachtelijk gemaakte betonnen beeldjes verkocht tvv Aaidieren Stal Deyaert vzw. Dit gebeurt voornamelijk via kanalen zoals Facebook, 2deHands ... De betonnen beeldjes omvatten konijntjes, cavia's, kip, paard, kat, hond... 20% van de verkoop gaat integraal naar de Aaidieren vzw !

Waarom dit goed doel?

Top initiatief waarbij mensen met beperking, ouderen en kinderen in nauw contact kunnen komen met 'echte' liefde dat een dier te geven heeft ! Prachtig hoe sommigen openbloeien bij het zien en aaien van deze 'knuffel'dieren :)

Stal Deyaert VZW

Wij zijn een kleine vzw die met ons project aaidieren mensen jong en oud willen laten genieten van het "geluk" om de liefde van een dier te voelen . Dat kan zowel in een rusthuis, daginstelling, zorgverblijf ,school als bij de mens thuis zijn .
Omdat wij vinden dat mensen met een zorgje meer al kosten genoeg hebben werken wij er steeds naar om dit gratis aan te bieden .
Onze vzw is enorm fier dat wij reeds drie jaar op rij de familiedag van Cliniclowns hebben mogen opvrolijken met een knuffelboerderij.
Met jullie hulp kunnen wij meer mensen een lach op het gezicht toveren .

Bekijk dit goed doel