BÈTA pop-up

Ten voordele van Oranjehuis

BÈTA, de 4-koppige band uit Heule, gaat letterlijk de straat op voor het goede doel en geeft een optreden aan het stationsplein van Kortrijk.

Om iedereen te verwelkomen die op zondag 22 december afzakt naar Kortrijk zal er een pop-up concert zijn aan het stationsplein in Kortrijk. (15u)

Tijdens aan na het optreden zijn giften welkom en worden er cd’s verkocht van het eerste studioalbum. Alle opbrengst gaat naar vzw Oranjehuis.

Waarom dit goed doel?

Er werd ons begin september gevraagd om als band deel te nemen aan een actie ten voordele van vzw Oranjehuis. Jammergenoeg waren we niet in de mogelijkheid om hier op in te gaan (het schrijven van ons 2de studioalbum stond diezelfde periode op de planning)
Omdat we toch graag ons steentje willen bijdragen hebben we besloten om zelfstandig een kleine actie op poten te zetten voor vzw Oranjehuis.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel

Video's