Beschut Wonen Vlaamse Ardennen voor IDoSA vzw

Ten voordele van IDoSA vzw

Beschut Wonen Vlaamse Ardennen gaat zelfgemaakte koekjes, marsepein bolletjes, houten kerstboompjes,... verkopen op de markt van Zottegem op 10/12/2019 van 8u tot 12u. Ook verkopen we zakjes met lekkernijen en speelgoed voor katten en honden. Wat niet verkocht is op de markt trachten we te verkopen in het PC Sint-Franciscus/De Pelgrim en aan het personeel en bewoners van Beschut Wonen Vlaamse Ardennen.

Waarom dit goed doel?

Beschut Wonen Vlaamse Ardennen heeft een brainstorm georganiseerd samen met de bewoners om zo te bepalen welk goed doel we zouden steunen. IDoSA vzw kreeg de meeste stemmen daar er in Beschut Wonen heel wat dierenvrienden zijn. Een huisdier is voor de bewoners vaak een compagnon in de weg naar herstel en een vriend die de eenzaamheid verlicht. Wij ondervinden dat een huisdier mensen kan helpen om de eerste stap te zetten; uit huis komen en sociaal contact maken. Ook het zorgen voor dieren kan mensen een doel geven en de genegenheid die ze met het dier kunnen delen geeft hen meer levensvreugde.

IDoSA vzw

Wij ondernemen uiteenlopende acties om geld in te zamelen waarmee we dierenorganisaties en -asielen helpen in binnen- en buitenland. Zo konden we sedert onze oprichting elk jaar telkens meer dan 20 organisaties financieel een ruggensteuntje geven.

Bekijk dit goed doel