Berre's warme wensbandjes voor Make A Wish

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Sinds begin oktober maakt Berre 11jaar samen met zijn mama elke dag enkele vriendschapsbandjes, die Berre wensbandjes noemt. De bandjes worden in verschillende kleuren gemaakt, voor ieder wat wils. Vanaf zondag 1 december worden ze te koop aangeboden, mama maakt publiciteit via Facebook en vrienden. Hopend op alweer een schitterend eindbedrag dat Berre dit jaar met véél genegenheid aan Make A Wish wil schenken.

Waarom dit goed doel?

Het is nu het derde jaar op rij dat Berre deels samen met de mama een actie doet voor de warmste week. Vorig jaar hadden we gezegd het is genoeg geweest. De drukte voor ons 2 was soms niet de onderschatten, zelf snoep aankopen, zelf zakjes afwegen, vullen, zelf zakjes verkopen... Gelukkig hebben we helpende handen aangeboden gekregen.
September 2019 door het één of ander Berre toch terug getriggerd voor het goede doel...Make A Wish. Berre was 6 toen zijn papa plots overleden is. Hij mist zijn papa nog elke dag...Berre weet dat zijn allergrootste wens nooit zal uitkomen, maar blijft er toch van dromen. Berre vindt het super dat kinderen die levensbedreigend ziek zijn toch nog één van hun wensen in vervulling zien gaan. Hun allergrootste wens heeft jammer genoeg niemand in de hand... Dit jaar geen snoepjes maar wel met de hand gemaakte wensbandjes. Ipv elke avond op scherm te zitten spelen, is het al sinds begin oktober elke avond samen wensbandjes knopen/haken... 😀

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel

Video's