Berre-armbandjes voor Berrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Ik maak met plezier Berre-armbandjes. Ik beschik over 3 soorten (macramé)touw, nl. goud, zwart, donker blauw. Je kan kiezen uit verschillende kralen (gouden letters, zwarte letters. zwarte hartjes, gouden hartjes).

Prijs voor armbandje + 1 kraal = 2,50 euro , per extra kraal +0,5 euro

Waarom dit goed doel?

Mijn man en ik verloren op 21 maart 2015 onze tweede zoon Berre (toevallig zelfde naam!) tgv wiegendood... We kennen de werking van Berrefonds zeer goed en we steunen hen 100% daarin!

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel