Benefietvoorstelling door Loridans Kring

Ten voordele van Mivalti

Na de zeven reguliere voorstellingen van de tragikomedie 'Hartelijk Gecondoleerd' brengt de Loridans Kring een extra achtste voorstelling ten voordele van Huis 15 van Mivalti in Pittem. Kaarten voor de benefietopvoering op woensdag 4 december om 20 uur in CC Buurthuis, Marelstraat 2 in Egem kosten 8 euro en kunnen gereserveerd worden via www.loridans.be.

Waarom dit goed doel?

Mivalti opende in maart een bijkomend 'huis' in een voormalige dokterswoning in Pittem. Als Pittemse vereniging wil toneelgroep De Loridans Kring dit initiatief steunen.

Mivalti

Mivalti biedt dagbesteding en woonondersteuning aan volwassen personen met een beperking of een vermoeden van een beperking, ook gaan we individueel begeleiden. Ons aanbod is maatwerk. Wat onze cliënten willen is onze zoektocht. Mivalti omarmt en omwarmt haar gasten, medewerkers en vrijwilligers. We werken vanuit talenten en mogelijkheden. We streven naar geluk en creëren toekomst. Beide ingrediënten zijn een hefboom voor het welzijn en welbevinden van ieder in en rondom Mivalti.

Bekijk dit goed doel