Benefietconcert Illuminine en BRIHANG

Ten voordele van Te Gek!?

Eendjes in keramiek door workshops te organiseren, eendjes te verkopen, eendjes-pralines, eendjes-snoep, je kan het niet bedenken of wij verkopen het!
Een eerste benefietconcert met ILLUMININE en BRIHANG op de affiche (28 september). Muziek verbindt, verzacht, heelt, troost...
Alle opbrengst gaat dit jaar naar Te Gek!? en vzw Saying Goodbye!

Waarom dit goed doel?

onze zoon stapte op 22/02/2018 op 18-jarige leeftijd uit het leven. Pas 2 dagen ervoor heeft hij aangegeven dat hij zich niet goed in zijn vel voelde, dat hij dacht dat hij een psychose had. Wijzelf hebben hopelijk op de juiste manier gereageerd door onmiddellijk de huisarts te contacteren en een afspraak bij een psycholoog te regelen. Maar het was toen al te laat, hij zat te diep in zijn depressie. Het taboe rond psychische problemen doorbreken is een doel voor mij geworden.

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel

Video's