Benefietconcert De Lotgevallen

Ten voordele van Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

Wij, De Lotgevallen, zijn vier muzikanten die met onze passie graag harten verwarmen. Wij spelen muziek om over na te denken, om herinneringen bij op te halen en misschien zelfs om een pad te vormen naar nieuwe dromen.
We spelen de nummers die Lotte zelf schreef en waarvan Rik en Dries de arrangementen en partituren onder handen namen. Samen met Gretel vormt dit groepje muzikanten; De Lotgevallen!

Waarom dit goed doel?

De muziek die we op dit benefietconcert zullen spelen kan zowel de muzikant als de luisteraar een warm gevoel geven tijdens koudere dagen. Dat cadeau willen we ook verder kunnen dragen tot bij kinderen en jongeren die hun talent ook graag willen gebruiken om anderen te helpen en te verwarmen.

Streekfonds West-Vlaanderen - De Muziekbank

De Muziekbank is een project van het Streekfonds WVL waarmee we investeren in muziek als middel om kansarme en/of kwetsbare kinderen en jongeren te ondersteunen.

1. We kopen zelf instrumenten aan voor kinderen/jongeren in kansarmoede.
2. We zamelen oude instrumenten in om te hergebruiken door organisaties die werken met kwetsbare kinderen/jongeren.
3. We geven financiële steun aan projecten waarbij kinderen en/of jongeren via muziek versterkt worden.

Het voorbije jaar kochten we voor € 3.800 aan instrumenten en wezen we nog eens € 12.650 aan financiële steun toe aan. Onze middelen komen van giften en fondsenwervingsacties zoals ons Buskerpodium op Dranouter en acties in kader van de Warmste Week.

Bekijk dit goed doel

Video's