Benefietconcert 22 december 2019

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

wij gaan een benefiet concert doen met gedichten. de gedichten komen uit "lopen op los zand". voorgedragen door de auteurs zelf. wij gaan begeleiden met de koninklijke fanfare sint jansvrienden uit Wiekevorst. we gaan dit doen in het cc Zwaneberg in Heist op den berg.

Waarom dit goed doel?

mijn schoonmoeder heeft jarenland kanker gehad. zij is gestorven op 6 september dit jaar. daarom willen wij geld inzamelen voor deze organisatie zodat zij nog lang onderzoeken kunnen blijven doen.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel