Benefiet optreden van Shirley & The Stormy Weathers

Ten voordele van Spoor 56 vzw

Muzikaal optreden van Shirley & The Stormy Weathers op 13 december 2019 om 20u30 in Tielrode Café The Ranch, Ruisstraat 89.

Inkom is 20,00 euro per persoon.

Interesse om te komen? Stuur een mailtje naar shirley@intactic.be om je komst te bevestigen en stort 20,00 euro op rekening BE83 6528 5085 7915. Je krijgt een bevestiging zodra we je storting hebben ontvangen.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Maximum 60 personen.

Waarom dit goed doel?

Bijdragen aan de toekomst waar jongeren zich kunnen ontwikkelen en hun hart kunnen volgen zodat ze uitgroeien tot volwassenen die met beide voeten in het leven staan en op hun beurt kunnen bijdragen aan de toekomst.
Hoe gelukkiger iemand is, hoe meer je bijdraagt aan wereldvrede.
Dat is waarom ik in Spoor 56 geloof en hen met overtuiging steun.

Spoor 56 vzw

vzw Spoor 56 is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg. We zijn erkend door het Agentschap Jongerenwelzijn (Vlaamse overheid).

De opdracht van Spoor 56 is het aanbieden van ondersteuning en begeleiden van kinderen/jongeren en hun gezinnen waar er een verontrustende opvoedingssituatie aanwezig is. We bieden hulpverlening op maat door de inzet van één of meerdere modules.

De modules worden aangeboden vanuit drie clusters die zich bevinden in Dendermonde, Hamme en Nieuwkerken-Waas (behorende tot Sint-Niklaas). Door deze spreiding zijn we actief in nagenoeg de volledige zorgregio Waas en Dender en kunnen we optimaal rekening houden met de woonplaats van de jongere.

De naam ‘Spoor 56’ verwijst naar de spoorlijn tussen Dendermonde, Hamme en Sint-Niklaas. Deze spoorlijn werd geopend op 25 januari 1875 en gesloten op 2 juni 1957.

Bekijk dit goed doel