Bemok feest! - Richting De Warmste Week - Met coverband en DJ

Ten voordele van Saying Goodbye

We feesten en brengen ondertussen geld in het laatje ten voordele van Saying Goodbye, een organisatie die kampen organiseert voor rouwende kinderen en jongeren.
VVK : 5 euro
ADD : 7 euro

Waarom dit goed doel?

Wij hebben beslist om acties te organiseren ten voordele van organisaties die kampen organiseren omdat wij oprecht geloven in de meerwaarde hiervan voor onze kinderen en jongeren.

Saying Goodbye

Saying Goodbye wil zich als vereniging inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen die recentelijk of langer geleden geconfronteerd werden met het verlies van een dierbare.
Jaarlijks organiseren we hiervoor allerhande activiteiten waarbij lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten in een open, vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dit kan tijdens de ontmoetingsdagen, weekends voor gezinnen, volwassen en jongvolwassen, daguitstappen, educatieve avonden, vormingsdagen, jaarlijkse rouwkampen voor kinderen/ jongeren, enz. Het thema rouw is hierbij steeds aanwezig, doch niet altijd even uitdrukkelijk. Kinderen en jongeren hebben immers ook momenten van sport, spel, recreatie en rust nodig.

Bekijk dit goed doel