Bells & Balls: Jingle edition

Ten voordele van SAmen, projecten voor kinderen in Zuid-Afrika

De hele avond staat in het teken van bells and balls: het jeugdhuis serveert bitterballen en kaasballetjes, de kerstboom is versierd met kerstballen, wie wil trakteren kan de bel aan de bar luiden,... We organiseren ook een tombola waarbij de opbrengst gaat naar 'SAmen - projecten voor kinderen in Zuid-Afrika'.

Waarom dit goed doel?

We hebben gekozen voor dit goede doel omdat we hun project heel waardevol vinden.

SAmen, projecten voor kinderen in Zuid-Afrika

De vzw SAmen is een initiatief van Vlaamse adoptieouders dat projecten steunt in Zuid-Afrika om kinderen daar kansen te geven op een (betere) toekomst. Momenteel steunen we NORSA Community Care . Ze hebben projecten lopen in 3 townships in de buurt van Kaapstad. Belangrijkste initiatieven zijn : bedeling van soep en voedselpakketten,kinderdagverblijven, medische centra , jeugdwerking voor alle kinderen uit de townships, een computercentrum,huizen voor pleegkinderen...
Wij sponsoren een pleeghuisje waarin een vrouw zorgt voor 6 kansarme kinderen. Zo krijgen deze kinderen een thuis. We sponsoren ook een soupkitchen die iedere dag 180 warme maaltijden bereidt voor kinderen uit de township.

Bekijk dit goed doel