Bellini Moose Bar for Life

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

In Bellini's Moose Bar serveren we hete drankjes en frisse biertjes. De opbrengst schenken we aan Kom Op Tegen Kanker!

De openlucht Moose Bar is geopend vanaf vrijdag 29 november tot zondag 22 december en bevindt zich achter de Bellini winkel in Geel. Telkens open van 10 tot 18u op vrijdag en zaterdag. Op zondag 15 en 22 december ook geopend van 13 tot 18u. Op vrijdag 29 november is er een nocturne tot 21u.

Waarom dit goed doel?

Ik kies kom op tegen kanker als goed doel voor mijn beste vriendin.
Zij is momenteel voor de tweede keer herstellende van borstkanker. Door dit van zo dichtbij mee te beleven, wordt duidelijk welk (lang) proces zo'n periode met zich meebrengt.
Het is een emotionele rollercoaster: angst, verdriet, hoop, woede, machteloosheid,.. je wordt er allemaal mee geconfronteerd.
'Een goede vriendenkring is zo belangrijk' dat herhaalt mijn vriendin heel regelmatig. Door met vrienden over al die gevoelens te kunnen praten, daar laadt ze van op en geeft haar kracht.
Daarom wil ik mijn bijdrage verlenen aan Kom Op Tegen Kanker om meer emotionele steun te kunnen bieden.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel