Bellegem for life

Ten voordele van Bonjour Afrique

Op zaterdag 21 dec worden allerlei activiteiten gedaan door de verenigingen van Bellegem, oa optredens, fakkeltocht, wandeltocht, fietstocht, verkoopstandjes. Er zijn natuurlijk ook drank-en eetstandjes voorzien. Wij zullen met onze fietsclub WTC De Pelikaan Bellegem hamburgers verkopen ten voordelen van VĂ©lo Afrique. En dit in de gloednieuwe Brouwtorenstraat te Bellegem.

Waarom dit goed doel?

Als fietsclub steunen we graag een goed doel dat met fietsen te maken heeft. Bovendien is het een project dat zorgt voor beter onderwijs in Afrika, en onderwijs is een belangrijke basis om de levenskwaliteit te verbeteren.

Bonjour Afrique

Wij zijn een vzw samengesteld uit allemaal vrijwilligers. Wij zetten acties op om fondsen op te halen voor beter onderwijs in Afrika. Velo Afrique is onze grootste sponsorwervingsaktie waarvan muzikant Sioen peter is. Velo Afrique is een avontuurlijke MTB tocht door Afrika (Senegal, Kameroen en Oeganda) waar deelnemers fondsen werven voor beter onderwijs in Afrika. 6 scholen zijn reeds gebouwd in Senegal en 1 school in Kameroen en 1 in opbouw in Oeganda. Een volgende editie staat gepland in november 2019 naar Oeganda. Meer info www.veloafrique.com

Bekijk dit goed doel