Bella Nails 4 Happy Cats

Ten voordele van Poezencentrale Mol

Speciaal voor de Warmste Week organiseert Bella Nails gedurende de maand december een voordeelactie: Alle dames die hun nagels komen laten verzorgen, een gellish kleurtje laten zetten of kiezen voor mooie gelnagels, krijgen gratis:
- een welkomstdrankje (koffie, thee, soft of cava)
- een vegan cadeautje
Plus, 50% van de opbrengst van deze decemberactie gaat naar de Poezencentrale Mol.

Waarom dit goed doel?

De mensen van Poezencentrale in Mol doen fantastisch werk. Zij ontfermen zich over de sukkelaartjes die geen warme thuis, geen gouden mandje hebben...
Daarom vind ik het dan ook meer dan de moeite waard om deze mensen te helpen met het verzamelen van fondsen om hun werk verder te zetten en zoveel mogelijk sukkeltjes hoop op een mooi leven te geven.

Poezencentrale Mol

Poezencentrale Mol zet zich in voor de opvang van zwerfkatjes en gedumpte huiskatjes in nood.
De katjes komen in de opvang bij opvanggezinnen thuis. Als de katjes gezond zijn en volledig in orde zijn gaan we voor hen opzoek naar een gouden mandje. De katjes die in opvang komen zijn vooral kittens die vaak erg onderkomen zijn, papfleskittens maar ook volwassen katten in nood komen in opvang. Omdat we de allerzwaksten een kans willen geven lopen onze dierenartskosten hoog op. Aangezien we geen subsidies krijgen zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties.

Bekijk dit goed doel