Belgian Beauty Clinic - BH inzamelactie voor Think Pink

Ten voordele van THINK PINK

De Belgian Beauty Clinic is heel erg begaan met het onderzoek en de behandeling van borstkanker. Daarom organiseren we een grote inzamelactie. Dames die al dan niet geopereerd zijn, kunnen hun BH’s aan de BBC doneren. Wij engageren ons om hiervoor sponsers te zoeken en zo geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek via ThinkPink.

Waarom dit goed doel?

Bij de Belgian Beauty Clinic zijn we steeds bezig met de ‘leukere’ kant van de geneeskunde. De mensen komen om zich mooier te maken, niet omdat ze ziek zijn of verminkt, maar enkel en alleen om esthetische redenen.

De overgrote meerderheid van ingrepen die wij uitvoeren zijn: borstvergrotingen. Om deze ingreep bij ons uit te laten voeren, dienen alle dames eerst een borstonderzoek uit te voeren. Op deze manier sporen we bij gemiddeld 2 dames per jaar borstkanker op in een voortijdig stadium. We vinden het daarom belangrijk om de andere kant van de geneeskunde in de kijker te zetten en ons steentje bij de dragen in de strijd tegen borstkanker.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel