Beleef de Oosterzeelse soep!

Ten voordele van fonds emilie leus

De collega's van het gemeente- en OCMW-bestuur Oosterzele slaan de handen in elkaar voor het Fonds Emilie Leus. Ze maken samen hartverwarmende soep om te verkopen aan familie, vrienden en kennissen. Ook de inwoners kunnen steunen door een tasje of liter soep te kopen op de wekelijkse markt in Scheldewindeke op woensdag 11 en 18 december 2019.

Waarom dit goed doel?

Exact 10 jaar geleden werden Emilie, Laetitia, Lauren en Nicolas aangereden in Oosterzele door een dronken chauffeur tijdens hun studentendoop van de geneeskunde.
Vijf jaar geleden werd er op de plaats van het ongeluk een monument ingericht. Opnieuw vijf jaar later wil de gemeente en haar personeel het fonds nog eens duwtje in de rug geven om het onderwerp blijvend onder de aandacht te brengen.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel