Beire Coole SOEP & CAKE

Ten voordele van Beire Cool

Tijdens de middagpauze zullen we verse groentensoep en pompoensoep verkopen bij Engie Axima Refrigeration in Deurne. Zoetebekken kunnen een lekker stuk cake kopen. Er kan ook een vrije bijdrage gegeven worden voor het goede doel. We zorgen voor sfeer en warmte tijdens de pauze.

Waarom dit goed doel?

We kiezen elk jaar een ander soort goed doel, en dit jaar willen we iets voor kinderen doen, zij zijn immers de toekomst! Bovendien werkt het goede doel in de buurt van het bedrijf.

Beire Cool

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

Bekijk dit goed doel