Beire coole bellen

Ten voordele van Beire Cool

Met het verkopen van bellenblaasjes willen we graag geld inzamelen om de kinderen die opgevangen worden door beire cool een mooiere toekomst te geven. Ieder kind verdient het om een zorgeloos leven te hebben en graag zouden wij hier zo ons steentje aan bijdragen.

Waarom dit goed doel?

Wij als kinderopvang hebben een warm hart voor kinderen en willen daarom graag ons steentje bijdragen aan een goed doel die kinderen helpen zichzelf te ontplooien.

Beire Cool

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

Bekijk dit goed doel