Begijnhof bij kaarslicht in Leuven

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

De Mannen van 70 creëren een feeërieke sfeer in het begijnhof van Leuven. Ongeveer 5000 kaarsen lichten op in de kleine straatjes van dit domein. Bovendien is er een koor op het Spaans kwartier om de rustige sfeer er in te houden. Bovendien speelt de beiaardier gedurende een uurtje kerstsfeermuziekjes. Begijntjes lopen doorheen het publiek om te blijven in de sfeer van het begijnhof.
Er wordt aan de hoofdingang chocomelk en Sangria aangeboden waarvan de opbrengst naar Make a Wish gaat.

Waarom dit goed doel?

We geloven in de kleine attenties die mensen blij kunnen maken die het even niet zo goed hebben. Bovendien appreciëren we enorm dat ze achteraf laten weten wat ze met het geld hebben gedaan. Dit stimuleert om verder te doen.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel