Beetlequiz & ladiesnight

Ten voordele van Co-LIVING

Wij met Ro-Chiro organiseerden twee evenementen. Als eerst was er onze jaarlijkse Beetlequiz. Een quiz van niveau gebracht met een vleugje humor door onze quizmasters.
Ook ging dit jaar de eerste editie van de RO-Chiro ladies night. De vrouwen mochten genieten en zich laten verwennen daar de mannen. Er waren winkeltjes, gelaadsverzorgingen, upperdare, foto shoot, cocktails en tappas.

Waarom dit goed doel?

Één van onze beste vrienden is Hannes hij is dan ook vaste klant op onze Chiro fuif. Hannes is een jonge man met het syndroom van Down graag wil hij zoals vele jongeren van zijn leeftijd gaan samen wonen met vrienden, zelfstandig worden,... Om dit mogelijk te maken voor hen is er vzw Co- living. Wij willen onze vriend helpen om zijn dromen waar te maken van daar onze keuze om voor dit goed doel te kiezen.

Co-LIVING

Vzw Co-LIVING, is een co-housingproject voor jongeren met een verstandelijke beperking .
Vzw Co-LIVING, een project in regie van ouders, wil vanuit een sterk samenwerkings-verband met andere partners een woonproject op maat realiseren waarin mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen samen te leven in een eigen woning en daarbij van een reguliere en gespecialiseerde zorgondersteuning op maat kunnen genieten. De levenskwaliteit van iedere bewoner wordt hierbij centraal gesteld
Meer info: info@co-living.be of www.co-living.be

Bekijk dit goed doel

Video's