Beestige wandeling

Ten voordele van De Zonnegloed vzw

Samen met mijn mama stap ik ten voordele van vzw De Zonnegloed, het dierenpark waar mijn broer werkzaam is. Mijn broer droomt al sinds zijn kleutertijd van een job als dierenverzorger in de zoo. Nu, zoveel jaren later is zijn droom gerealiseerd en werkt hij met een grote variƫteit aan dieren in De Zonnegloed. Jammer genoeg is het park niet gesubsidieerd en daarom doen wij jaarlijks meerdere acties.

Vorige jaren stapten we van Evergem naar Wachtebeke. Dit jaar is de afstand iets groter (meer dan het dubbele), maar we laten ons niet kennen. We stappen om en bij de 55 km en laten onze kilometers sponsoren met steunkaarten. Onder de kopers van die steunkaarten wordt een gratis ticket voor De Zonnegloed verloot.

We hopen heelhuids aan te komen, met een paar blaren en hopelijk ook een mooie opbrengst.

Waarom dit goed doel?

De Zonnegloed ligt me nauw aan het hart, aangezien dit het dierenpark is waar mijn broer werkt. Mijn broer wil al van toen hij kleuter was dierenverzorger in de zoo worden.
Nu, zoveel jaar later, heeft hij zijn droom gerealiseerd en werkt hij met een grote variƫteit aan dieren.
Jammer genoeg krijgt het park geen subsidies van de overheid en dus proberen wij jaarlijks ons steentje bij te dragen tijdens de warmste week met meerdere acties.

De Zonnegloed vzw

De Zonnegloed vzw is een erkend Europees opvangcentrum voor uitheemse wilde dieren die niet terug naar de natuur kunnen.
Deze dieren krijgen een definitieve hoopvolle warme thuis met de juiste voeding, aangepast verblijf, medische zorg en veel tijd.
Het zijn dieren afkomstig uit beslagnames van circussen, zoo's, illegale handel , of achtergelaten/gedumpte dieren.
We ontvangen voor ons werk geen subsidies dus uw steun is echt nodig. Uw steun maakt echt een verschil tussen leven en dood voor wilde dieren in nood.
Meer dan 100 soorten dieren kregen reeds terug een hoopvol leven.

Bekijk dit goed doel

Video's