Beestige Wandeling

Ten voordele van AAP vzw

AAP vzw heeft in samenwerking met Visit Mechelen een allereerste 'Beestige Wandeling' ontwikkeld, een wandelbrochure voor honden en hun baasjes langs de leukste plekken in Mechelen.

Visit Mechelen schenkt de integrale opbrengst van de verkoop van de 'Beestige Wandeling in Mechelen' aan AAP vzw.

Waarom dit goed doel?

AAP vzw heeft in samenwerking met Visit Mechelen een allereerste Beestige Wandeling ontwikkeld, een wandeling voor honden en hun baasjes langs de leukste plekken van Mechelen.

Visit Mechelen schenkt de integrale opbrengst van de verkoop van de Beestige Wandeling in Mechelen aan AAP vzw.

AAP vzw

Bij AAP vzw zetten we samen met ons team van vrijwilligers in op Aallez, Aamaai en Aahzo, drie projecten waarin de relatie tussen mens en dier centraal staat. Zo willen we samen het welzijn van mens én dier in onze samenleving verhogen.

In ons project Aallez staat altijd de zorg voor een dier centraal en koppelen we een huisdier aan een plusbaasje die er overdag voor zal zorgen.

In ons project Aamaai staat het contact tussen dier en mens centraal en willen we een positieve bijdrage leveren aan het mentale en emotionele welzijn van de bewoners van woonzorgcentra en therapeutische centra.

In ons project Aahzo focussen we op het welzijn van dier en mens in de ruime zin van het woord. We delen onze expertise en ervaring via advies en vormingen over verschillende thema’s.

AAP vzw gelooft dat in elk van deze drie projecten mensen en dieren een positieve persoonlijke en sociale impact zullen ervaren, en gelukkiger zullen worden. Kortom: AAP is aaibaar voor mens en dier.

Bekijk dit goed doel