Beestenboel voor het Berrefonds

Ten voordele van Berrefonds VZW

Van 20 november t.e.m. 23 december kan je bij Atelier BéBé een Beestenboel ketting (€15) of een Beestenboel sleutelhanger/tassenhanger (€8) kopen, handgemaakt in Nederland. De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar het Berrefonds.

Waarom dit goed doel?

Atelier BéBé steunt het Berrefonds omdat deze organisatie ons nauw aan het hart ligt. Deze actie is voor Loïc en alle andere sterrenkindjes.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel