BeeSafe

Ten voordele van Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Honing geoogst tijdens de warmste week van de zomer wordt verkocht voor de warmste week in de winter ;-)
Per kilo gaat 8 euro naar drive-up safety.

Waarom dit goed doel?

De vele verkeersslachtoffers -- ook in de vriendenkring -- leren ons dat een mentaliteitswijziging in het verkeer nodig is, voor ons en onze kinderen.
Verlichting, bescherming, rijvaardigheid, hoffelijkheid en respect in het verkeer.... via deze actie helpen we Drive-up Safety met hun werking.

Drive up Safety - Dé verkeersveiligheidsorganisatie

Verkeersveiligheid - we denken er vaak aan als het te laat is... Dan horen we vaak de woorden had ik maar... Helaas is er dan niets meer aan te doen. Vandaar dat Dé verkeersveiligheidsorganisatie DRIVE up Safety zich inzet voor het te laat is.
Drive up Safety! vzw (DUS!) is dé organisatie als je spreekt over verkeersveiligheid op een leuke ludieke manier. Op het terrein tussen onze doelgroep zetten we ons in om jong & iets ouder te MOTIVEREN het goed te doen op de weg /verantwoordelijk / SLIM in het verkeer daar draait het om. Met leuke acties en ervaringsgerichte workshops bereiken we onze doelgroep. Help jij ons met warme steun? We kunnen deze namelijk goed gebruiken! Elke cent, elke euro wordt gebruikt in onze organisatie. Elke verkersdode is er absoluut 1 TEveel! DUS steun ons! MERCI

Bekijk dit goed doel