Beerpong For Life

Ten voordele van Dierenbescherming Mechelen vzw

Via een beerpong tornooi zamelen we op een leuke manier geld in. Wij spelen vaak beerpong in ons Jeugdhuis. We vonden het dan ook direct een goed idee om een beerpong tornooi te organiseren. Alle winst die we de avond van onze actie maken wordt gegeven aan ons goed doel!

Waarom dit goed doel?

Wij, Jeugdhuis Joppe, zijn allemaal grote dierenvrienden. Iedereen bij ons heeft dan ook minimaal één huisdier. Enkele leden van ons gaan ook regelmatig wandelen met de honden van de dierenbescherming. Verder zijn er veel van onze leden steeds aanwezig bij de verschillende opendeurdagen van de Dierenbescherming. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om ons goed doel te kiezen.

Dierenbescherming Mechelen vzw

De dierenbescherming Mechelen vzw tracht een tijdelijke, veilige, gezonde, stressvrije, warme thuis te bieden aan thuisloze honden en katten.
Het voert een no-kill beleid, wat wil zeggen dat euthanasie enkel wordt toegepast bij terminaal zieke dieren, dieren die lijden maar waar er geen veterinaire behandeling voor mogelijk is en agressieve dieren die een gevaar zijn voor de omgeving.

Bij de Dierenbescherming Mechelen zien we alle dieren in onze zorg even graag alsof ze onze eigen dieren zijn.

Bekijk dit goed doel