Beerke komt op tegen kanker

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij bakken voor kom op tegen kanker wafeltjes in de vorm van diertjes omdat wij in het thema willen blijven van de kindjes want Beerke is een kinderdagverblijf.

Waarom dit goed doel?

wij kiezen dit doel omdat wij reeds te maken hebben gehad met kanker en dit ons heel hard heeft aangegrepen en ons hiervoor willen engageren.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel