Beer Pelgrims for LIFE

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij hebben een bierassortiment samengesteld met enkele van de beste Trappisten. Wij bieden deze aan als een uniek cadeautje voor jezelf, of om iemand anders een plezier mee te doen.
Geniet van een lekker biertje, en steun zo de mensen die vechten tegen kanker! Dubbel genieten en dubbele voldoening.
Te bekomen in 't Molenhof in Oost-Vleteren en te bestellen bij Ysabel Deschuytter en Warreyn Leen in Izenberge.
Zie onze facebookpagina "Beer pelgrims for LIFE" en contacteer ons!

Waarom dit goed doel?

Wij van The Beer Pelgrims, een bierclub uit Vleteren werden recent geconfronteerd met kanker die werd vastgesteld bij onze voorzitter. Vandaar dat wij een actie wilden doen om het onderzoek naar kanker verder te steunen. Daarnaast kennen we jammergenoeg allemaal wel iemand die al gestreden heeft tegen deze ziekte.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel