Beauty for Asina

Ten voordele van Asina vzw

Zet een speciale persoon in je leven in de bloemetjes met een spontaan of kerst/verjaardagscadeau van bij Huidinstituut Beau Beau en steun hiermee Asina VZW.

Bij aankoop van een cadeaubon met een minimumwaarde van 50 euro doneert Huidinstituut Beau Beau 5 euro aan Asina VZW.

Neem een kijkje op onze website www.beau-beau.be voor een overzicht van onze verschillende behandelingen.

In onze winkel en tevens als extra bij je bestelling in onze webshop kan je superleuke armbandjes kopen van 4.95 euro waarvan de opbrengst integraal gestort wordt aan Asina VZW.

Door aan deze actie deel te nemen kan je zowel je geliefde als Asina VZW een magisch moment bezorgen.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn zelf erg grote dierenvrienden en weten dat dieren het vermogen hebben om mensen onvoorwaardelijk te steunen. Onze vrienden van Asina dragen zorg voor mens en dier met dit project. Het werken met ezeltjes in therapievorm is nog niet zo bekend in België en kan mensen met een beperking de nodige rust, balans en een glimlach bezorgen. Ezels zijn van nature uit rustige dieren en dragen dit over op de mens. We hopen dat we met onze steunactie voldoende middelen kunnen ophalen voor de verzorging en voeding van deze dieren. Een verbetering van de accommodatie om er nog een leukere beleving van te maken is hun droom en hieraan willen wij graag ons steentje bijdragen.

Asina vzw

Een ezelstal waar we asinotherapie uitvoeren met iedereen die behoefte heeft aan de rust die een ezel uitstraalt. Hiervoor hebben we 5 schatten van ezels.
De laatste jaren hebben we een expertise uitgewerkt rond het werken met mensen met een beperking. Zowel fysiek als mensen met een mentale beperking vinden bij ons de rust. De ezeltjes vragen veel verzorging en hier is heel wat geld voor nodig. Zo hopen wij langs deze weg een beetje steun te kunnen vinden

Bekijk dit goed doel