Beads voor Shangrila

Ten voordele van SHANGRILA HOME

Beadsarmbanden en kerstdecoratieverkoop via kerstmarkt en sociale media.

Waarom dit goed doel?

Wim De Becker , jeugdvriend van Ilse, leidt mee het opvangtehuis. Zij heeft het tehuis eens bezocht en heeft zelf kunnen vaststellen wat dit fantastisch project doet voor de straatkinderen. Het biedt de straatkinderen een kans om een toekomst uit te bouwen in hun eigen land. De enige inkomsten waar dit project mee gefinancierd wordt komt van sponsoring.

SHANGRILA HOME

SHANGRILA HOME vzw is een tehuis voor straatkinderen in Kathmandu, Nepal. Het project werd opgericht door Inge Bracke en Paul Jacobs. Inge woonde in Nepal en is eind 1995 gestart met een opvangtehuis voor 11 straatkinderen.

Inmiddels wordt Shangrila Home in Nepal geleid door Wim De Becker en draait SHANGRILA HOME vzw op volle toeren en zorgt voor de opvang en/of opleiding van meer dan 100 kinderen en jongvolwassenen. Ze krijgen onderdak, eten, onderwijs en veel zorg van alle vrijwilligers ter plaatse.

Het HOME heeft plaatselijke medewerkers in dienst genomen om de dagelijkse werking optimaal te laten draaien. De kinderen worden begeleid door onbetaalde vrijwilligers, die enkel kost en inwoon aangeboden worden.

Bekijk dit goed doel